Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-انفجار در دفتر نخست‌وزیری یک واقعه تروریستی بود که در ساعت ۳ بعدازظهر هشتم شهریور ۱۳۶۰ در خیابان پاستور تهران اتفاق افتاد.

عامل نفوذی سازمان مجاهدین خلق و بازیگری حرفه ای که با توسل به ظواهر دین و در لباس دوستِ دیندار توانست با فریب دوستان و هم بندی های زندانیش در زندان های ساواک تا عالی ترین رده های امنیتی و اطلاعاتی کشورمان رشد کرد و با اعتمادی که به دست آورد توانست با همدستی و همراهی همفکرانش، کینه و نفرت فروخورده خود و اربابانش از نظام سیاسی نوپای جمهوری اسلامی را در بزنگاه هشتم شهریور ۱۳۶۰ خالی کند، همان روشی که به شیوه محمدرضا کلاهی جنایت هفتم تیر ۱۳۶۰ را رقم زد و شهید سیدمحمد بهشتی و ۷۲ هم حزبش را به شهادت رساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضرر غیرقابل جبران دولت های استکباری و امپریالیستی از سرنگونی رژیم وابسته پهلوی و روی کار آمدن نظام سیاسی مستقل و غیروابسته در ایران چنان نفرت و کینه ای در دل سیاستمداران غربی و عبری به وجود آورد که این کینه و نفرت جز با سرنگون کردن و نابود کردن این جوان نوپا فرو نمی نشست و چه کاری بهتر از این که شیوه روباه پیر را به کار ببندی و عوامل و نفوذی های خود را به رنگ جماعت متدین و مذهبی درآوری و با جلب اعتماد جماعت با معرفت ایرانی در بزنگاههای تاریخی با ترورها و بمب گذاری های وحشیانه و غیرانسانی و پاره پاره کردن بدن های خدمتگزاران مردم، پایه های این نظام سیاسی تازه تاسیس را فرو ریزی.

ضبط صوت یا کیف دستی، چه فرق می کند؟ هر کدام که راحتر و بدون کمترین جلب توجهی بشود به هدف نزدیک کرد و بمب جاساز شده داخلش را در نزدیکترین فاصله ممکن منفجر کرد، درست مشابه همان شیوه ای که هفتم تیرماه یعنی دو ماه قبل از فاجعه دفتر نخست وزیری در انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی در چهارراه سرچشمه تهران به کار بسته شد و آیت الله سیدمحمد بهشتی رییس دیوان عالی کشور و ۷۲ نفر از هم حزبی هایش توسط محمدرضا کلاهی و همفکرانش که اتفاقا از همفکران مسعود کشمیری بود، به شهادت رسیدند.

انفجار در دفتر نخست‌وزیری یک واقعه تروریستی بود که در ساعت ۳ بعدازظهر هشتم شهریور ۱۳۶۰ در خیابان پاستور تهران اتفاق افتاد. در این فاجعه محمدعلی رجایی رییس‌جمهور و محمدجواد باهنر نخست‌وزیر، عبدالحسین دفتریان مدیرکل مالی اداری نخست‌وزیری و یک شخص ناشناس در بیرون از ساختمان به شهادت رسیدند البته شش روز پس از این واقعه هوشنگ وحید دستجردی رییس وقت شهربانی کشور که در جلسه حضور داشت نیز در اثر شدت جراحات ناشی از سوختگی به شهادت رسید.

خسرو تهرانی مسؤول اطلاعات نخست‌وزیری، سرهنگ موسی نامجو وزیر دفاع، یوسف کلاهدوز فرمانده سپاه پاسداران، سرتیپ شرف‌خواه معاون نیروی زمینی، سرهنگ اخیانی معاون ژاندارمری و سرهنگ کتیبه رئیس اداره دوم ارتش نیز در این نشست حضور داشتند که همگی با جراحات سطحی از این اتفاق نجات یافتند.

برخی مسؤولان نظامی و امنیتی بازنشسته کشورمان معتقدند ماجرای جنگ تحمیلی و عزل بنی‌صدر موجب شد سازمان مجاهدین خلق یا بهتر بگویم منافقین با بنی صدر اعلام همبستگی کنند و برای تلافی این برکناری، رییس دیوان عالی، رییس جمهور، نخست وزیر حتی مردم عادی را به قتل برسانند و با این جنایتها بذر نفرت از نظام سیاسی نوپا را در دل مردم انقلابی و با ایمان کشورمان بپاشند و چه موقعیتی از این بهتر که نفوذیِ مورد اعتماد خود که هر یکشنبه جلسات شورای امنیت ملی کشور را برگزار می کرد، مامور انجام چنین پروژه کثیف و هولناکی شود.

مسعود کشمیری دبیر وقت شورای عالی امنیت ملی کشور در سال ۱۳۶۰ ترور رجایی و باهنر، رییس جمهور و نخست وزیر را با خیالی راحت و بدون کوچکترین مانعی عملیاتی کرد و همچون محمدرضا کلاهی قاتل بیش از ۷۰ هموطن بیگناه کشورمان، بی هیچ رد و اثری برای همیشه تاریخ از چنگال عدالت فرار کرد.

جلسه شورای امنیت ملی کشور به صورت مستمر روزهای یکشنبه هر هفته تشکیل می‌شد. در این جلسه نخست وزیر، رییس جمهور، وزیر کشور، رییس شهربانی و فرمانده ژاندارمری و معاون وزیر کشور، معاون اطلاعاتی نخست‌وزیری در دوره شهیدان رجایی و باهنر به همراه نمایندگان اطلاعات سپاه و کمیته و نمایندگان ستاد مشترک و نیروی زمینی ارتش حضور داشتند و مقامات سازمان مجاهدین و سرویس های جاسوسی غربی و عبری به واسطه نفوذی خود به راحتی به آخرین تصمیمات سری این نشستها دسترسی داشتند.

نقطه تاریک و پر رمز و راز زندگی مسعود کشمیری و مینو دلنواز همسر وی این بود که با وجودی که هر دو عضو فعال سازمان مجاهدین خلق بودند و برخی مقامات وقت اطلاعاتی و امنیتی رکن دوم ارتش به این مسئله پی برده بودند و حتی ماجرا به اطلاع مقامات امنیتی و اطلاعاتی نخست وزیری رسیده بود اما توجه چندانی به این موضوع حساس نمی شد و کشمیری با چراغ خاموش و بدون کوچکترین مانعی اهداف سازمان مجاهدین و اربابانش را مو به مو در یکی از حساس ترین رده های امنیتی و اطلاعاتی کشور پیاده می کرد.

سرهنگ بازنشسته محمدمهدی کتیبه، رییس رکن دوم ستاد مشترک ارتش از بازماندگان فاجعه هشتم شهریور است که به رفتار و عملکرد کشمیری و همسرش مشکوک شد.

وی در هشتم شهریور سال ۱۳۹۸ در گفت و گویی مفصل با یکی از رسانه ها در بیان ماجرای چرایی حضور فردی نفوذی در حساس ترین رده های امنیتی و اطلاعاتی کشورمان، گفت: از ابتدای انقلاب و تقریبا از دوره نخست وزیری آقای مهندس بازرگان در دولت موقت، آقای بازرگان چهار نفر را از دفتر خود برای دریافت اسناد سری و خیلی سری ارتش معرفی کرد تا این اسناد را در اختیار بگیرد. مسوول دفتر آقای بازرگان کتبا این افراد را معرفی کرد که یکی از این افراد «کشمیری» بود که به نیروی هوایی رفت و کلیه اسناد سری و خیلی سری را در اختیار گرفت. کار کشمیری بسیار حساس بود و بعید نیست اسناد مهم و محرمانه‌ای را به خارج از کشور درز داده باشد. وی با ظاهری آراسته و با حرکات شایسته‌ای که انجام می‌داد، خودش را یک شخص مذهبیِ معتقد به انقلاب و اسلام و اهل نماز اول وقت و نماز جماعت نشان می‌داد. این رفتار او باعث شد مورد توجه دولت آقای رجایی قرار بگیرد و او را برای پست دبیری شورای عالی امنیت ملی کشور دعوت به همکاری کند.

سرهنگ کتیبه یادآور شد: از اول خودش، خانواده اش و همسرش عضو منافقین بودند یعنی آنان به طور خانوادگی در رده منافقین قرار داشتند ولی فعالیت‌شان مخفی بود و کسی اطلاع نداشت البته این را هم باید بگویم که اطلاعاتی درباره او و فعالیت‌هایش در دفتر نخست وزیری بود که جدی گرفته نشد.

پس از انفجار دفتر نخست وزیری و در جریان تحقیقات انجام شده، تعدادی از مقامات امنیتی کشور از جمله خسرو تهرانی مسؤول اطلاعات نخست‌وزیری در دوره شهیدان رجایی و باهنر، محسن سازگارا از اعضای اولیه سپاه پاسداران و حسن کامران نماینده چند دوره مجلس به ظن سهل‌انگاری یا خیانت چندین ماه بازداشت شدند اما با پادرمیانی تعداد زیادی از مقامات طراز اول اجرایی کشور، هر سه مقام امنیتی مذکور که مقامات مافوق مسعود کشمیری به مشار می رفتند به فرمان رهبر فقید انقلاب اسلامی از بند قانون رها شدند. رفتار مسعود کشمیری به قدری فریبنده و موذیانه بود که جریانهای سیاسی منتقد حتی بهزاد نبوی وزیر صنایع سنگین دولت میرحسین موسوی را در حادثه بمبگذاری دفتر نخست وزیری مقصر می دانستند اما هیچگاه موفق به اثبات ادعای خود نشدند.

بهزاد نبوی در اواخر دهه ۱۳۷۰ در گفت و گو با یک روزنامه به این مسئله اینگونه واکنش نشان داد: علیرغم اینکه امام (ره) در سال ۱۳۶۴ یا ۱۳۶۵ بر اساس گزارش رییس قوه قضائیه وقت آقای موسوی اردبیلی، دادستان کل کشور آقای موسوی خوئینی ها و دادستان انقلاب اسلامی آقای رییسی که در یک جلسه هر سه به حضور امام (ره) رسیدند. در آنجا گزارش پرونده را پس از بازجویی‌های مفصل از تمام افرادی که در این زمینه متهم بودند، انجام داده بودند. گزارش نتایج را به ایشان ارائه دادند. امام دستور مختومه شدن پرونده را به دلیل عدم وقوع بزه صادر کردند و حتی دستور دادند کسانی که در این پرونده سازی شرکت داشته‌اند، تحت پیگرد قرار بگیرند تا اینکه معلوم شود این افراد از کجا آمده‌اند و چرا علیه خدمتگزاران انقلاب و نظام، پرونده‌سازی می‌کنند که البته این کار هرگز انجام نشد.

اولین واکنش رهبر فقید انقلاب اسلامی صبح روز نهم شهریور ۱۳۶۰ بود. ایشان در مجمع عموم مردم در جماران با تسلیت شهادت شهیدان رجایی و باهنر، گفتند: «... آنها گمان می کنند که با ترور شخصیتها، ترور اشخاص، می توانند با این ملت مقابله کنند؛ و ندیدند و کور بودند که ببینند که در هر موقعی که ما شهید دادیم ملت ما منسجمتر شد.‏ ... ملت ما چون علی بن ابی طالب را فدا کرده است از برای اسلام، فدا کردن امثال این شهدا برای ملت ما یک مسئله مهم نیست، گرچه خود واقعه و خود این افرادی که شهید شده اند در نظر همۀ ما عزیز و ارجمندند؛ و آقای رجایی و آقای باهنر هر دو شهیدی که با هم در جبهه های نبرد با قدرتهای فاسد همجنگ و همرزم بودند.»

بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران انگیزه منافقین از ترورهای دهه ۱۳۶۰ را به دست آوردن حکومت دانستند و بیان کردند: «باید دید که اینهایی که این طور کارها را انجام می دهند، انگیزۀ آنها چیست. انگیزه آنها این است که برای این ملت، بعد یک دستۀ دیگری از صنف خودشان بیایند و حکومت کنند؟ اینها مگر نشناخته اند این ملت را که کسی که انحراف دارد از اسلام و کسی که سر کردۀ تروریست هاست، کسانی که سر کردۀ اینها هستند و اینها را وادار به خرابکاری می کنند، در بین ملت جای ندارند. ... و گمان نکنید که اینها از روی قدرت یک همچو کارهایی را انجام می دهند، یک بمب در یک جا منفجر کردن، یک بچه ۱۲ ساله هم می تواند او را بگیرد یک جایی بگذارد و خود او منفجر بشود. این قدرتی نیست، این کمال ضعف است. من ابن ملجم را از اینها مردتر می دانم؛ برای اینکه او آمد در حضور مردم، کار خودش را کرد و خداوند او را لعنت کند. و اینها آن مردانگی آن نامرد را هم ندارند و به طور دزدی یک کاری انجام می دهند و خودشان را اصلاً ظاهر نمی کنند. من آن عباس آقا که صدر اعظم ایران را در نزدیک مجلس با هفت تیر زد در حضور همه و خودش را بعد هم دید گرفتار می شود، کشت او را مرد می دانم و اینها را نامرد. اینهایی که از اینجا فرار کردند و از خارج دستور می دهند که مردم را اغتیال کنند و به طور دزدکی بکشند، اینها تز نامردهاست.‏»

و بدین سان سالروز شهادت محمدعلی رجایی و محمدجواد باهنر برای همیشه تاریخ در تقویم هجری شمسی جمهوری اسلامی ایران به عنوان هفته دولت نامگذاری شد.

منبع: ایسنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد امنیتی و اطلاعاتی دفتر نخست وزیری سازمان مجاهدین امنیت ملی کشور جمهوری اسلامی رجایی و باهنر مسعود کشمیری شهریور ۱۳۶۰ هشتم شهریور نظام سیاسی رییس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۲۲۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: فیبرنوری یک زیرساخت فرهنگی در عرصه تولید محتوا است

خبرگزاری مهر گروه استان‌ها: حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی روز پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت دومین سفر خود به استان قم را آغاز کرد.

سخنرانی در جمع طلاب، اساتید و فضلای حوزه علمیه قم در مدرسه مبارک فیضیه و همچنین شرکت در جلسه شورای اداری استان قم به منظور بررسی مصوبات دور نخست سفر و تصویب مصوبات جدید از برنامه‌های رئیس جمهور در دور دوم سفر به شهر مقدس قم است.

حضور در جلسه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و دیدار با علما و مراجع عظام تقلید از دیگر برنامه‌های رئیس جمهور در روز دوم سفر به استان قم است.

گفتنی است برخی از اعضای کابینه سیزدهم به بخش‌ها و شهرستان‌های مختلف استان قم سفر خواهند کرد و از نزدیک مشکلات و مسائل مردم این مناطق را مورد بررسی قرار خواهند داد.

از روز چهارشنبه نیز مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری در ۳۰ دستگاه اجرایی استان قم با حضور معاونان وزیر و نمایندگان تام الاختیار این وزارتخانه‌ها برپا شده و طی سه روز آماده دریافت درخواست‌های مردمی هستند.

گفتنی است مرکز الکترونیک ارتباط مردمی دولت نیز در استان قم از روز چهارشنبه هفته جاری با حضور ۶۰۰ کارشناس فعالیت خود را آغاز و تا روز جمعه هفته جاری به ثبت درخواست‌ها از طریق شماره تماس ۱۱۱ و سایت www.۱۱۱.ir اقدام می‌کنند.

رئیس جمهور در دور اول سفرهای استانی و در سیزدهمین سفر استانی دولت سیزدهم ۹ دی ۱۴۰۰ سفر دو روزه‌ای به قم داشت.

دور اول سفر رئیس جمهور به استان قم ۱۴۸ مصوبه داشته که ۳۴ مصوبه به صورت کامل اجرایی شده و ۹۸ مصوبه در دست اقدام است و ۱۶ مصوبه دیگر نیز به دلایل مختلفی از جمله مشکلات زیرساختی و حقوقی اجرا نشده که در این سفر برای آنان تصمیم نهایی گرفته خواهد شد.

بر اساس آخرین اعلام استاندار قم تاکنون ۶۴ درصد مصوبات دور اول سفر رئیس جمهور به استان قم اجرایی شده است و در دور دوم سفر رئیس جمهور به قم قرار است ۶ هزار میلیارد تومان اعتبار به مصوبات نهایی شده اختصاص یابد.

گفته شده عمده تمرکز سفر دوم رئیس جمهور به استان قم پیگیری ویژه دستورات قبلی، حوزه مسکن، موضوعات فرهنگی و همچنین تعیین تکلیف پروژه‌های نیمه تمام و مصوبات انجام نشده در سفر اول است که در این سفر قرار است برای آغاز عملیات اجرایی و تکمیل دو ابر پروژه نیمه تمام استان قم شامل مونوریل و فرودگاه قم دستورات لازم صادر شود.

اخبار مربوط به سفر رئیس جمهور به استان قم را در زیر بخوانید.

وزیر ارتباطات: ایران جزو ۶ کشور دارای توانمندی ساخت تجهیزات شبکه اینترنت است

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران را جز ۶ کشور توانمند در حوزه ساخت و به روز رسانی تجهیزات شبکه اینترنت برشمرد.

عیسی زارع پور صبح پنجشنبه در مراسم افتتاح پروژه فیبرنوری استان قم که با حضور رئیس جمهور در پارک علم و فناوری استان قم برگزار شد گفت: استان قم بعد از گلستان، دومین استانی است که تحت پوشش فیبرنوری قرار گرفته است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: لایه‌های مختلف شبکه‌ها در حال به روز رسانی است و بخش بسیاری از توسعه شبکه، در داخل کشور ساخته می‌شود و ایران جز ۶ کشوری است که این توانمندی را دارد.

وی بیان کرد: اجرای پروژه فیبرنوری برای ۵۰۰ شهر کشور شروع شده و این پروژه در ۱۵۰ شهر به اتمام رسیده و مابقی نیز در حال اجرا است.

متن کامل را اینجا بخوانید.

رئیس جمهور در گلزار شهدای علی بن جعفر (ع) قم حضور یافت

رئیس جمهور: فیبرنوری یک زیرساخت فرهنگی برای قم و کشور در عرصه تولید محتوا است

رئیس جمهور قم را از مراکز بی بدیل تولید محتوا در کشور برشمرد و گفت: فیبرنوری یک زیرساخت فرهنگی برای قم و کشور در عرصه تولید محتوا است.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی، صبح پنجشنبه در مراسم افتتاح پروژه فیبرنوری استان قم با تبریک میلاد با سعادت حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها و دهه کرامت گفت: امروز زندگی مردم در بستر فضای مجازی قرار گرفته و هیچ دست ساخته بشری، زندگی انسان را همانند اینترنت تحت تأثیر قرار نداده و در این بخش سرعت بسیار زیادی را شاهدیم.

رئیس جمهور گفت: کسب و کارها، ارتباطات مالی و اداری و سایر ابعاد زندگی انسان امروز در این بستر قرار دارد و رفاه مردم در این بخش باید مدنظر باشد.

وی ادامه داد: رویکرد دولت، شتاب بخشی و سرعت دهی به اینترنت است که استان گلستان اولین استانی بود که تحت پوشش فیبر نوری قرار گرفت.

متن کامل را اینجا بخوانید.

رئیس جمهور حرم مطهر حضرت معصومه (س) را زیارت کرد

ورود رئیس جمهور به استان قم

حجت الاسلام «سید ابراهیم رئیسی» روز پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت سفر به شهر کریمه اهل بیت علیهم السلام را به صورت رسمی آغاز کرد.

رئیس جمهور در بدو ورود خود به شهر مقدس قم به زیارت حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها رفت.

حجت الاسلام رئیسی در ادامه بر سر مزار علما و مراجع فقید مدفون در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها حضور یافت و فاتحه‌ای قرائت کرد.

مردم حاضر در حرم مطهر بانوی کرامت که از این دیدار غافلگیر شده بودند به سمت رئیس جمهور آمده و به وی خیر مقدم می‌گفتند.

گفته می‌شود مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی، عیسی زارع وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، بهرام عین‌الهی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی، رضا مراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش، عباس علی‌آبادی وزیر صنعت، معدن و تجارت و همچنین داوود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه و علی سلاجقه رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست، در دور دوم سفر رئیس جمهور به حضور دارند.

رئیس جمهور در نخستین برنامه خود پروژه بزرگ فیبر نوری منازل و کسب و کارهای استان قم را افتتاح خواهد کرد و در ادامه پروژه‌های حوزه راه و شهرسازی استان قم را افتتاح می‌کند.

گزارش تکمیل می شود…

کد خبر 6101072 مهدی بخشی سورکی

دیگر خبرها

  • معرفی سه کتابی که نگرشتان به زندگی را تغییر می‌دهد
  • تولد فرزند نقطه عطف زندگی زناشویی است
  • رئیسی: فیبرنوری یک زیرساخت فرهنگی در عرصه تولید محتوا است
  • رییس جمهور وارد قم شد/ آغاز دور دوم سفر استانی به خاستگاه انقلاب
  • هفت وزیر، رئیس جمهور را در سفر به قم همراهی می‌کنند
  • سولماز و احسان ماه عسل چرا از هم جدا شدند؟
  • قم آماده استقبال از رئیس‌جمهور / نصب بیش از ۳۰۰۰ متر مربع بنر در ۲۵۰ نقطه شهر
  • سکوت در قبال جنایات صهیونیست‌ها ظلم بزرگ به بشریت است
  • قم آماده استقبال از رئیس‌جمهور / نصب بیش از ۳۰۰۰ مترمربع بنر در ۲۵۰ نقطه شهر
  • محورهای رایزنی «بایدن» و «نتانیاهو»